Wednesday, November 17, 2010

Salam AidilAdha dari kami anak perantau di Negeri Sendiri....


Salam Aidiladha kepada semua rakan-rakan muslim dan muslimah yang berada di Malaysia, Mekah, Singapura, Indonesia, Russia, Jepun, Australia, New Zealand, USA, UK, dan semuanya...terutama kepada Ma and Ayah yang berada di Mina, malam nih melontar jamrah...love u both...tanpa ku sedari Air Mata ku mengalir...T_T

menu air tangan anak dara a.k.a Puteri Terbuang Izyan...

Nasi Ayam Honey Madu 4 Poligami =P

Puding Kastard berkuah with Nata de Coco..actually letak buah tapi kitorang tak suka buah...muahahaha

kepada sesiapa yang tidak balik kampung bertemu ayahanda dan bonda sila baca ini...

Love
Izyan Ismail
P/S: mak tiru menu jugak..muahahaha...sayang Mak muaaahhhh...sepatutnya Raya kat kuantan tapi ubat Alif dah habis stok kena ambil kat HSA... so terpaksa lah Raya kat JB...kawan ma and Ayah tanya..Atok and adik beradik Ayah kat Segamat tak turun sini ker??siapa nak jawab tuh...yang saudara sini pon tak call ajak datang rumah...kawan Ma yang ramai call ajak datang rumah beraya....

2 comments:

Mummy Nana said...

Wah.. nampak sedap nasi ayam goreng madu anak dara sorang nie.. hehhe.. boleh kawin dah nie...

Izyan Ismail said...

alah segan sey Mummy Nana puji...dah lah Nasi ayam tuh tak ada salad..sebab tak suka makan sayur ewwww...Mummy Nana lagi pandai masak...yummy...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails