Tuesday, November 23, 2010

Pulang ke UiTM Shah Alam tanpa Dipaksa...

Jubah size S = Senteng..nak nampak Baju Kurung kat dalam muahahaha....

yeah!!! pulang ke Universiti Teknologi MARA tanpa dipaksa oleh sesiapa pun..haruslah wajiblah tanpa dipaksa sebab ambil Jubah Konvo..takkan nak pakai jubah Arab plak kan..kena halau nanti..dahlah BELAJAR 3 TAHUN NAIK PENTAS 10 SAAT....okey sila abaikan ini..kepada adik-adik yang baca entri ini..walaupun anda ambil Medicine yang belajar 5-7 tahun..teruskan niat murni anda..sebab tanpa anda nanti tak ada siapa nak operate kami..apa yang Kak Yan mengarut nih ha????

aktiviti melepak di PakLi menjadi pilihan..lihat muka yang macho semua yang tengah menahan lapar..hampir-hampir nak serang Dapur sebab terlampau lambat..nasib baik semua nih dah lama tak jumpa..so asyik tanya khabar diri, bf, tunang, suami, anak, baby dalam perut, scandal..eh melampau kat sini pon nak gossip gak ker....memang best pon...bising weekend saya dengan awak semua kan...yeah!!


perempuan di atas telah menjana ekonomi negara apabila mereka tidak berhenti shopping..Jakel>Ariani>SACC mall...alamak...nasib baik kat Vincci tak ada size..kalau tak memang aku borong eh..Jealous ngn Kak fifi...kenapalah kaki dia besar and kaki saya size Cinderella....kalau Cinderella ...mana Prince Charming??adakah awak yang sedang baca blog saya..iyer awak...ok ini terpengaruh ngn Fiza biler dia couple dengan blogger...hoi Izyan..kau nak juga ker couple ngn Blogger...nak2 ...cit berangan...

Love,
Izyan Ismail
P/S: kenapa tak tayang pakai Jubah Konvo? sebab tunggu konvo I lah baru official cket kan..lalalala....

3 comments:

Ershadiah said...

alolo. izy ok la 3tan. yg 4taun ni x grad2 lg. hikhik

cahayasuci said...

hehe....nk convo kn? syiokkk la anda...shopping la abes2...hehhe...=P
neway...tahniah!!!! xde bunga nk bg...claim ngan ur cousin eh? heheh

Izyan Ismail said...

ersha: thanks dear...ahhaah okey jgn fikir yang naik pentas 10 saat...kalau yang ambil PhD kena berucap panjang lebar baru puas ker??eheheh

Gee: claim ngn u'r hubby??takperlah next year pon convo dia kan..jom gi Kuching Adib sponsor...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails