Tuesday, October 5, 2010

Keabadian Cinta...

mesti korang dah pernah tengok telefilem Keabadian Cinta kan?? sebab tayangan perdana 14 februari 2010..saya baru nak tengok tadi..ok nampak sangat ketinggalan kereta ferrari ..baru nak tengok...filem dia bagi 5 stars terus..senang cerita memang best, gempak, hati jadi berdebar-debar macam nak menerima pinangan putera raja...metafora lah Izyan nih...

tapi serious filem memang best..sebab yang bikin Kabir Bhatia kan...huhu..Sepi and Cinta...memang terbaik...cerita dia ada 3 kisah Cinta..

1. tiz zaqyah and eizlan yusof..
bercinta dengan kawan ayah yang sangat handsome..korang nak x?? dah lah handsome, romantik, gagah, ada money, and mature of course single ..ala2 Mr.Big....nak kan..tahu jer...

2. cheryl samad and david...
perempuan melayu berkahwin dengan mat salleh...ini lagi best sebab merungkaikan permasalahan jika berkahwin mix...memang2 best, romantik and so lovely....

3. remy ishak and sari yanti...
lelaki pekak mengejar cinta perempuan buta..macam mana eh..memang sangat istimewa, drama, dan klakar pon ada...tapi ada sentimental value...sangat2 special...the most romantic couple...

soundtrack keabadian cinta -anuar zain..memanglah mendayu-dayu kan..terbaik lah babe...memang cun dan pilihan hati Izyan ok...

"Cinta tak perlukan mata..tak perlukan telinga..cinta cuma perlukan hati.."

Love,
Izyan Ismail
P/S: kisah cinta yang sangat mengikuti cita rasa saya..bravo and anugerah VC kepada Kabir Bhatia...ehehehhe...

2 comments:

:::piEEsHaFiEe::: said...

mane download?

Izyan Ismail said...

kat link nih http://hustlerflav.blogspot.com/2010/02/keabadian-cinta-sdtvrip-2010.html

sangat-sangat best...xrugi tengok ok..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails