Tuesday, December 21, 2010

perasan ayu kerna imej shawl yang baru...


yup saya perasan ayu kerna memakai shawl ala hana-Tajima yang diikut oleh Yuna....muaahahhaha....mesti korang tak percaya kan..bukan korang jer..my parent pon tak percaya...adakah anak aku ini ayu kerna mahu kahwin..owh tidak..tiada kaitan yer..even next year I'll be 23..but so what? i'm not ready for marriage..don't want any commitment with any relationship full stop...so after wearing this kind of shawl...rasa tak boleh nak gelak kuat-kuat which I like most...tak boleh nak cakap F words..what the tutttt...are you tuttt...panas baran lagilah kan...terus hilang dibawa tsunami....so to my dear friends if you all nak ubah kepada ayuuuuu....please try this shawl....bila pakai jer terasa macam perempuan melayu terakhir di abad ini....okey stop...sebelum perasaan lebih yer..

with Baby Auni yang cute gorgeous ...perasaan muka cengkung kan ...padahal tembam cute...

thanks to Hana Tajima for this inspiration...memang sangat best because the peeps won't see your neck..tutup aurat kan....

Love,
Izyan Ismail
P/S: mak cakap tak nak tudung Ariani lagi ker..nakkkkkkkkk...tapi kakak pakai Ariani dengan baju kurung..or malas nak belit-belit sarung jer Ariani.....


2 comments:

:::piEEsHaFiEe::: said...

wahh ko izy,makin tembam kah??

Izyan Ismail said...

hahaha..tembam cute lahhhh

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails