Friday, December 31, 2010

3 Idiots: budak engineer wajib tonton...


kenapa student engineering wajib tonton filem 3 Idiots ...sebab cerita ini ada kaitan dengan korang...different between engineer yang terlatih atau engineer yang pandai...hmm apa beza?? engineer yang terlatih hanya belajar dan tidak adapt in the real life but engineer yang pandai baca buku dan adapt in the real life???ada faham... kalau tak faham pergi watch this film yer..

anyway memang best filem nih..ada kaitan dengan friendship yup..we need a truly friends tak payah nak ramai kawan ..just a truly friends..and passion with your work..if you tak minat jangan buat..quit and do what you want...kan best...and kenapa Amir Khan makin handsome?? okey masih musykil dia sudah tua tapi nampak muda..better get old man yang nampak muda..because if u get young man we didn't know how his look when his old...muahahaha..kidding...

Love,
Izyan Ismail..
P/S: Safee Sali dah ada isteri anak 1 okey..tak faham-faham lagi ker...

4 comments:

Afiq Bukhari said...

tgk separuh je citer ni semalam.. starting pun dah best :D

Izyan Ismail said...

okey pergi habiskan memang best filem nih...

nurayunni said...

haha...nak beli la krusi mcm tue...

Izyan Ismail said...

tak senonoh but cute kan...mana nak carilah..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails