Wednesday, December 15, 2010

Mencari Bilik sewa di Shah Alam ASAP...


dapat macam nih sangat2 bersyukur....

saya mencari bilik sewa di Shah Alam...antara ciri-ciri yang saya nak:
1. ada security guard (sebab kelas malam takut lah nanti isyhh)
2. sewa below RM200
3. kalau kena kongsi 2 org jer 1 bilik tak nak lebih2 tak selesa...
4. fully furnished
5. pembersih
6. no male allowed....
7. ada parking for my Princess...
8. tak kisahlah yg penting selesa and housemate tak ada problem..

kalau ada tolong suggestkan kat saya yer..a.s.a.p....class start next year...thanks ya..

Love
Izyan Ismail
P/S: termuntah-muntah tengok internet and call orang dah macam Customer Exec plak nih ...

3 comments:

Heidi Shafiq said...

cube ko try cr kt s7 n s17.. :)

Izyan Ismail said...

dah dpt kt seksyen 7..thanks..

little strawberry said...

alamak , aku pun tengah cari bilik sewa nih!
kalau ada room for rent silalah inform saya

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails