Thursday, September 2, 2010

Bukan xnak tegur tapi....

korang pernah x terserempak @ terjumpa dgn budak2 sekolah lama?? xkisah lah sekolah rendah ker, sekolah menengah ker, kolej ker, matriks ker universiti ker...mesti pernah kan??pastuh korang buat apa..korang tunggu diorang tegur ker or korang yang sendiri tegur dulu?? kalau macam saya lah kan ..saya tgk keadaan..kalau yg rapat memang xmenyempat terus peluk lah kan (nih utk kwn perempuan jer kalau lelaki hanya yg mcm perempuan jer peluk ok..xder maknanyer nak peluk lelaki dosa dosa haram haram..lainlah bf ...haahha no no no haram jugak ok)...kalau sekolah rendah memang diorang yang akan kenal saya sebab saya xpki spec...tapi agak xkenal lah..sebab dah besar kan..tapi bila terserempak dgn budak sekolah menegah SMKAJB or SAMURA...mesti susah cket kot diorang nak kenal saya sebab?? saya dah xpki spec...dulu kan ala2 nerd ..skarg dah model kan hahahaha...nak termuntah sei kalau ayah baca nih.....

ok, nak jadikan satu cerita nih..masa saya kat pejabat pos BBU ptg semalam 1/9/10 nak beli wang pos and kirim borang untuk apply second copy transcript terserempak ngn Mr.F from SAMURA tapi bukan sama kelas hanya sama rumah sukan (kalau kat SBP nih kwn2 rumah sukan semangat assabiyah dia lain cket..mmg semangat giler lah)so saya tgk2...betul kot mamat nih..tapi macam biasa saya akan pandang tempat lain ahhahaha.....kepada F, sorry yer aku bukan xnak tegur, tapi memang kau xkan kenal aku punya...sebab???aku dah xpki spec and memang orang cakap lainlah...

nak tahu apa yang lain ok nih saya dulu eh time sekolah2...

gambar time Form 5...=P

ha, amik kau..mesti korang xpercaya kan ala2 nerd plus skema gituh ok nih gambar sekarang...

kt langkawi..awal tahun..hari2 biasa mcm nih

ok nih gambar close up skarg eh

korang agak2...gambar sekolah ngn gambar sekarang pon dah lain kan...bayangkan kwn saya yg memang cukup rapat kat SAMURA Anuar Salim @ Cute....boleh xperasan saya berdiri jer sebelah dia kat dalam bus rapid KL siap senyum2 lagi..bila tegur..Ya Allah izy kau memang tetap meletop....hahaah apa yg meletop nyer kalau pakai baju kurung jer yang...cuma pki lens and make up cket.....SEBAB TUH LAH SAYA MALAS NAK TEGUR KAWAN2 SEKOLAH LAMA SEBAB NANTI BANYAK SOAL BUKAN SOMBONG OK..... NNT CAKAP EH DAH LAINLAH......ok baru sekarang korang paham kan apa yang menderitai hati nuraniku nih..hahahah poyo sei izyan nih nak drama plak malam2 nih....kepada kawan2 lama...nanti kalau terserempak...memang saya akan tegur tapi tengok keadaan..kalau nak cepat memang xtegur lah, tegur kat FB jer..nanti banyak soal plak kan....tapi kalau nak melenggang kangkong boleh lah tegur pastuh sambung borak kat mapley eh..baru cun kan...

Love,
Izyan Ismail
P/S: ok raya nih nak gi S.Alam..nak serang rumah Faiz lepas jumpa lecture nak bincang pasal Master....malas nak pikir scholarship lagi..betul gak ckp ayah kalau akak dpt scholarship nanti akak main2 kan...aah memang pon..so pinjam kat PTPTN 10 ribu pon oklah kan.....sekarang nih bodek PTPTN jer sebab diorang memang baik hati apa...hahahah

3 comments:

frashdi said...

waaaaaa...totally dffrnt...come to think about it, i mmg xpnh nmpk gmbr u tym kat samura dlu..hahahha

maisarah said...

bkn diorg xkenal ko sbb ko palai spec..diorg xkenall ko sbb ko gemuk la zi..tolong la ...HAHAHHAA!!!

Izyan Ismail said...

faiz: kan..memang lain pon i...ahhaha

sarah:gain weight sebab duduk ngn parent lah..hari2 mama aku masak sedap...dah 10tahun aku asik makan air tgn chef dewan makan jer..kali nih balas dendam ....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails