Tuesday, October 19, 2010

kenapa saya ber BLOG?


1. saya anggap blog adalah diary saya ..saya dah tulis diary sejak darjah 4 lagi....and sampai sekarang saya masih simpan semua diary saya ..tapi tempat tersorok lah hehehe...rahsia kerajaan nih shhhh....

2. I love to write...bercita-cita untuk menjadi novelis, tapi tunggu dah kahwin baru nak menulis..sebab saya ada mempunyai kisah cinta yang sangat unik...so bila dah kahwin dah tahu ending ..and bila menulis time kahwin nih ramai yang xtersinggung kan so Blog nih macam practice lah .....

3. sharing my experience...so bila korang tahu experience saya, korang xadalah buat experiment sendiri kan...dah tahu apa yang patut kena buat...

4. setiap hari saya akan jumpa pelbagai wanita yang nasibnya agak tidak baik, tetapi dia boleh jer elak nasib tuh...so saya tak nak reader saya mengalami nasib yang sama macam mereka...wah dah jadi macam Kementerian wanita plak nih hehehe....

5. I love to motivate people....kita sebagai manusia biasa mempunyai kelebihan masing-masing...so saya rasa jika saya expert dengan bab tersebut saya akan motivate reader saya....hope korang paham motivasi saya..jangam ambil motibasi sudah eh...

6. ada orang buat blog sebab duit or nak tambah pendapatan lah..for me, saya xterfikir pon ..kalau ada rezeki Alhamdulillah..sebab tuh content agak syok sendiri and biasa-biasa jer sebab saya orang biasa..kalau super hero terperanjat korang nanti muahahaha...

7. apa yang saya luahkan adalah dari isi hati saya..bukan pura-pura...macam mana korang baca kat blog saya..macam itulah saya kat luar..suka membebel..eh silap peramah..tapi kena tegur dulu..kalau orang tuh senyap jer..kita pon senyap jer lah kan....nanti cakap mulut becok..sangat xcun ok!!!

Love,
Izyan Ismail
P/S: saya xsuka letak gambar banyak-banyak dalam blog saya...kalau gambar banyak-banyak dalam FB jer lah..just the best pic jer upload in this blog...see mengada-ngada told u kan...=P

2 comments:

:::piEEsHaFiEe::: said...

nak tgok diari die!

Izyan Ismail said...

shhh..kan rahsia kerajaan..nak kena tembak ngn tentera ker??muahhaha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails